Mindfulness "Proeverij"

In het Energiecafé is iedereen welkom!

Actueel

Aanmelden voor de mindfulness proeverij

Maandagavond: 9 september 2024 19.30u

Locatie: Keizerstraat, Scheveningen

Kosten particulier: 35 euro

Inschrijving is nu open!

Nieuwsgierig naar mindfulness?

Maak kennis met de mindfulness “proeverij” van het Energiecafé.

Heb je gelezen dat je in een mindfulness training beter leert omgaan met stress? Uit je hoofd leert stappen en meer in contact komt met je lichaam?  Hoor je van anderen dat ze beter voor zichzelf zorgen dankzij een mindfulness cursus? Maar wil je (nog) geen 8 weken commitment aangaan. 

Je blijft nieuwsgierig en wil op een laagdrempelige manier proeven aan deze vorm van aandacht. Dat kan met deze mindfulness “ proeverij”  van Energiecafé. 

In deze 1,5 uur durende workshop maak je kennis met mindfulness en kun je ervaren wat het voor jou kan betekenen.  Er wordt een korte introductie gegeven in de basisprincipes van mindfulness en misvattingen over mindfulness worden aangekaart. Daarnaast beoefenen we mindfulness en worden praktische tools aangeboden om in je dagelijks leven in te zetten.  

Mocht het na de workshop naar meer smaken, dan biedt Energiecafé ook regelmatig 8 weekse mindfulness trainingen aan, kijk hiervoor in de agenda.

Wanneer je uiteindelijk besluit om mee te doen aan deze 8 weekse cursus, dan worden de kosten voor deze “proeverij” (35 euro)  in mindering gebracht op het cursusgeld.

Veelgestelde vragen

Wat kan een mindfulness proeverij mij brengen?
Deze workshop laat je kennis maken met mindfulness. Naast een introductie in de theorie van mindfulness wordt ook geoefend met oefeningen uit de 8 weekse mindfulnesstraining en ga je naar huis met praktische handvatten om mindfulness in je leven te integreren.
Wat zijn de kosten van een mindfulness proeverij?
De kosten voor deze proeverij bedragen 35 euro. Deze worden bij het besluit om de 8 weekse mindfulnesstraining te volgen in mindering gebracht op het cursusgeld van de 8 weekse.
Wat zijn de voordelen van mindfulness ?
Mindfulness = aandacht. Door aandacht te trainen ervaar je minder stress, en zal je focus ook verbeteren. Daarnaast krijg je door meer bewustzijn meer ruimte in je hoofd en zit je meer in je lijf. Zelfzorg is onlosmakelijk verbonden met mindfulness. Je gaat beter voor jezelf zorgen, wordt vriendelijk voor jezelf en anderen.

"You cannot control the results, only your actions.”

- Allan Lokos -